fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
12 november

PACK & PLAST 2020

location_on Malmö Börshus, Malmö

Plast är kostnadseffektivt och slitstarkt, med närmast oändliga möjligheter att skräddarsy egenskaper. Därför har materialet fått så många användningsområden. Utan plast skulle samhället inte fungera. Men det finns en baksida. Det handlar om nedskräpning, som i förlängningen förorenar våra hav. Det handlar också om klimat och resurser – om utmaningen att skapa en fossilfri och cirkulär ekonomi. Det är ingen tvekan om att plasten behövs, men hur löser vi utmaningarna och vem är ansvarig för att det händer? Hur sluter vi kretsloppet för plast? Vilken förpackningsdesign är optimal ur miljösynpunkt? Vad väntar runt hörnet, inom material och teknik? 

PACK & PLAST adresserar dessa frågor med ett heldagsprogram på Malmö Börshus den 12 november. Inom kort kommer det kompletta programmet att presenteras, men redan nu kan arrangören introducera ett 10-tal talare under fliken Möt våra talarewww.packoplast.se

Ur innehållet:

  • INNOVATION FÖR SVENSK LIVSMEDELSINDUSTRI
  • VÄGEN MOT FOSSILFRITT
  • SÅ HÄR SLUTER VI KRETSLOPPET FÖR PLAST
  • FRAMTIDEN FÖR PLASTFÖRPACKNINGAR
  • NYTT INOM MATERIAL OCH TEKNIK
  • UTMANINGARNA MED PLASTEN

Arrangören uppdaterar efter hand med fler detaljer på www.packoplast.se. Här kan du också anmäla dig!

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy