fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
28 maj

Pack Point Nordic 2020

location_on Courtyard by Marriott, Stockholm

Förpackningen är alltid en del i ett större sammanhang. Ett sammanhang som blir alltmer komplext. Många svåra frågor, men inga enkla svar. Klimatomställning, digitalisering och urbanisering driver utvecklingen av nya förpackningslösningar.

Kunskap, kompetens och erfarenheter från talare, deltagare och partners har gett PACK POINT NORDIC positionen som Nordens mest heltäckande förpackningskonferens, en självklar mötesplats för dig som är beroende av förpackningar för din verksamhet.

Den 28 maj 2020 är konferensen tillbaka på Courtyard by Marriott i Stockholm, för 5:e upplagan. Och redan den 27 maj är du välkommen till ett nätverksmingel.

Packnet.se är arrangör i samarbete med Livsmedelsföretagen, Sweden Food Arena och LivsmedelsFöreningen.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy