fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
13 februari 2019

Ny kurs: Att marknadsföra med hälsobudskap och andra märkningsfrågor

location_on Umeå. Svenskt näringsliv, Sveagatan 8

Hur kan du använda kostråd och närings- och hälsopåståenden i din marknadsföring? Vad krävs för att få märka med Nyckelhålet? Vad är senaste nytt inom allmän märkning? Vår kurs är kostnadsfri och vänder sig till dig som arbetar på ett av våra medlemsföretag med märkningsregler, lagstiftning, kost och hälsa och liknande frågor.

Kursen leds av Elisabet Rytter, forsknings- och nutritionsansvarig, och Ulrika Ehrhardt, expert på livsmedelslagstiftning och märkning. De kommer bland annat gå igenom hur man märker och marknadsför livsmedel med hjälp av:

  • Livsmedelsverkets kostråd
  • Närings- och hälsopåståenden
  • Nyckelhålet

Dessutom kommer du få reda på det senaste inom aktuella märkningsfrågor, och det kommer även att finnas tid för frågor och diskussion.

Tid och plats

13 februari 2019 i Umeå, kl. 11.30 – 16.00 | Svenskt näringsliv, Sveagatan 8

Program

11.30-12.30: Lunch

12.30-14.00: Hälsobudskap med hjälp av kostråd, närings- och hälsopåståenden samt nyckelhålet

14.00-14.30: Kaffe/te

14.30-16.00: Aktuella märkningsfrågor; ursprungsmärkning, uttrycket vegetariskt, mm

Exklusivt för medlemsföretag

Den här kursen vänder sig till dig som arbetar på ett företag som är medlem i Livsmedelsföretagen. Kursen är kostnadsfri och en medlemsförmån.

Anmälan

Anmälan sker senast den 31 januari 2019 via formuläret nedan.

Vid förhinder meddela medlem@li.se senast den 6 februari annars debiteras en avgift på 500 kr. Du får gärna skicka en ersättare.

Om du har frågor om kursen får du gärna kontakta elisabet.rytter@li.se och ulrika.ehrhardt@li.se.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy