fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
13 maj 2019

Vad står på spel? Sveriges ekonomiska utmaningar inför avtalsrörelsen 2020

location_on Biografen Sture, Birger Jarlsgatan 41A, Stockholm

Hur påverkas Sverige när ekonomin bromsar in efter flera år av högkonjunktur? Vad betyder det för Sverige som industriland? Välkommen till ett lunchseminarium den 13 maj om industrins ekonomiska förutsättningar!

Medverkande är Anders Borg, fd finansminister, Carl Eckerdal, chefekonom Livsmedelsföretagen och IKEM, Kerstin Hallsten, chefekonom Industriarbetsgivarna, Irene Wennemo, fd statssekreterare, Anders Fröberg, vd Borealis Sverige, Henrik Sjölund, vd Holmen, och Patrik Hansson, vd Arla Sverige. Moderator är journalisten och programledaren Åsa Julin.

Seminariet är ett samarrangemang mellan IKEM, Livsmedelsföretagen och Industriarbetsgivarna.

TID: 13 maj kl. 12.00-13.10 (lunchwrap serveras från 11.30)

PLATS: Biografen Sture, Birger Jarlsgatan 41A, Stockholm

MODERATOR: Åsa Julin, journalist och programledare

ANMÄLAN: Anmäl dig via den här länken (begränsat antal platser)

Daniel Emilson Press- och mediechef 08-762 65 13076-275 83 60

Daniel är press- och mediechef på Livsmedelsföretagen. Förutom att vara huvudsaklig kontaktperson gentemot media så ansvarar Daniel även för ett flertal av Livsmedelsföretagens externa kommunikationskanaler. Han arbetar löpande med krishantering, rådgivning till medlemsföretag, budskapsformulering och skribentuppdrag samt externa aktiviteter som t ex Matdagen och Almedalen. Daniel har arbetat med kommunikation sedan 2007 och dessförinnan jobbade han i fyra år på Utrikesdepartementet. Daniel har en pol. mag. med statsvetenskaplig inriktning.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy