fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
20 maj

Webbinarium: Livsmedel och biologisk mångfald

location_on Digitalt

Biologisk mångfald är en hållbarhetsutmaning som det talas om allt mer. Vad betyder det för dig som livsmedelsaktör; vad händer just nu och vad kan du som arbetar med frågorna inom livsmedelsbranschen göra? Initiativet Hållbar Livsmedelskedja bjuder nu in till ett fördjupat webbinarium där du får ta del av   inspirerande case och konkreta råd på hur du kan ta biodiversitet vidare i ditt företag.

Biologisk mångfald – biodiversitet – är den rika variationen av växt- och djurarter på jorden. Den betyder oerhört mycket för livsmedelsproduktionen och är central för människans överlevnad. I dag är den hotad och skrämmande rapporter visar på stora förluster av arter och ekosystem i olika delar av världen. Något måste göras för att vända trenden. Hur vet du att den livsmedelsproduktion som ditt företag är involverad i inte leder till förlust av biologisk mångfald? Vad behöver du veta och vad behöver du se upp med?

Följ med när Initiativet Hållbar Livsmedelskedja bjuder in till ett viktigt och konkret kunskapsseminarium.

Tid och plats:

  • När: torsdag 20 maj kl. 13:00-15:00
  • Var: digitalt, via Zoom.

Eventet riktar sig till:

Dig som jobbar med hållbarhetsfrågor inom livsmedelsbranschen

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy