fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
16 juni

Webinar: Team Sweden Livsmedel

location_on Digitalt via Teams

Team Sweden Livsmedel är en plattform för alla aktörer som är intresserade av att öka svensk livsmedelsexport, företag och branschorganisationer såväl som myndigheter.

Den 16 juni arrangeras på nytt Team Sweden Livsmedel som denna gång fokuserar på hållbarhet. Hur påverkar det dig som livsmedelsföretagare och hur ser de globala hållbarhetstrenderna ut? Hur kan en livsmedelsproducent ta vara på möjligheten att adressera en hållbarhetsutmaning och samtidigt vara konkurrenskraftiga? Som vanligt blir det också en utblick till några marknader där det pågår aktiviteter inom ramen för Try Swedish!, med särskilt hållbarhetsfokus. Förmiddagen modereras av regeringens nationella exportsamordnare för livsmedelssektorn, Johan Krallis Anell.

Välkommen till ett Team Sweden Livsmedel där du deltar digitalt och som kommer att inledas av landsbygdsminister Jennie Nilsson.

Tid: 16 juni, klockan 09.00 -12.00
Plats: Digitalt via Teams

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy