Hoppa till innehåll

Ursäkta röran! Vi utvecklar webbplatsen. Vi ber om överseende med detta. Mejla info@li.se om du vill rapportera ev felaktigheter.

Kurser och utbildningar

Småföretagarträffar

Syftet med våra småföretagarträffar är att fokusera på olika frågor som främst små företag i vår bransch kommer i kontakt med, t ex Serveringsavtalet och Butiksavtalet.

En stor del av dagen går åt till att utbildning i Serveringsavtalet och Butiksavtalet, men även arbetsrättsliga frågor behandlas på ett övergripande plan. Alla medlemsföretag är välkomna men notera att fokus främst kommer ligga på dem som tillämpar Serveringsavtalet eller Butiksavtalet.

Tid och plats

Du hittar alla aktuella kurser i vår kalender.

Linnéa Eriksson

Arbetsrättsjurist och förhandlare

Linnéa är förhandlare och arbetsrättsjurist. Linnéa jobbar bland annat med rådgivning i arbetsgivarfrågor, företräder medlemsföretagen i arbetsrättsliga förhandlingar, håller utbildning inom arbetsrätt och kollektivavtal och deltar i branschens kollektivavtalsförhandlingar. Linnéa är utbildad jurist med speciell inriktning på arbetsrätt. Linnéa har tidigare jobbat på advokatbyrå, även där med fokus främst på arbetsrättsfrågor.

 

Linnéa ansvarar för tilläggsavtalen till Livsmedelsavtalet avseende chokladindustrin och äggproduktindustrin samt kollektivavtalet avseende kafferosterier och kryddfabriker.