fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
ARBETSRÄTT, FÖRHANDLING OCH ARBETSMILJÖ

Rådgivning i arbetsgivarfrågor

Som livsmedelsföretagare ställs man dagligen inför svåra och komplexa situationer där man kan behöva rådgivning. När du är medlem i Livsmedelsföretagen har du tillgång till ett helt team av experter inom arbetsrätt, förhandling och arbetsmiljöfrågor. Tveka inte att ringa eller maila oss om du behöver hjälp.

Rådgivning inom Arbetsrätt och förhandling

Alexander Iliev, Linnéa Eriksson, Henrik van Rijswijk

Vi svarar på dina frågor inom områdena arbetsrätt och förhandlingar.

Du når oss måndag-fredag kl 09.00–16.30 (lunchstängt 12.00–13.00) på tel: 08-762 65 50.

Det går också alltid bra att mejla oss på radgivning@li.se.

Medlemsföretag har också tillgång till information om kollektivavtalade försäkringar via Finfa samt affärsjuridisk hjälp, se vidare information här.

Se våra filmer om arbetsrätt

Om anställning

Den här filmen riktar sig främst till dig som är småföretagare, och som funderar på att anställa personal. I filmen berättar vår arbetsrättsjurist Henrik van Rijswijk om olika anställningsformer, lönesättning och andra viktiga saker att tänka på inför en anställning.

Om lönerevision och kollektivavtal

Den här filmen riktar sig främst till dig som är småföretagare. I filmen berättar vår arbetsrättsjurist Henrik van Rijswijk om vad du som företagare behöver veta om kollektivavtalen, och hur den årliga lönerevisionen går till.

Om uppsägning

Den här filmen riktar sig främst till dig som är småföretagare. I filmen berättar vår arbetsrättsjurist Henrik van Rijswijk om olika former av uppsägning, och hur du gör om du vill säga upp en av dina anställda.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy