fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward

Arbetsmiljö grundkurs

Kursen syftar till att ge grundläggande kunskap inom arbetsmiljöregleringen belyst utifrån lagstiftning och kollektivavtal. Kursens upplägg bygger på teoretiska genomgångar och gruppdiskussioner. Belysande exempel ges bl.a. från Arbetsmiljöverkets beslut om föreläggande.

I kursen går vi igenom arbetsmiljölagen samt delarna i föreskrifterna Systematiskt arbetsmiljöarbete (AFS 2001:1) och Organisatorisk och social arbetsmiljö (AFS 2015:4). Kursen belyser också skillnaden mellan arbetsmiljöansvar respektive straffansvar.

Kursen vänder sig till dig som jobbar inom HR eller inom annan funktion som hanterar arbetsmiljöfrågor ur ett arbetsgivarperspektiv, exempelvis chefer och arbetsledare.

Kursen är en endagskurs.

Kostnad

Kostnad 2.900:- exkl. moms.

Tid och plats

Du hittar alla aktuella kurser i vår kalender.

Magnus Hultman VD-assistent 072-501 53 7808-762 65 75

Magnus är VD-assistent och arbetar på Livsmedelsföretagen sedan 2018. Han har det övergripande ansvaret för att hantera VD:s administrativa uppgifter och ansvarar dessutom för vår medlemsservice. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap eller kanske behöver avboka dig från någon av våra utbildningar. Magnus har tidigare arbetat inom servicenäringen i en rad olika befattningar.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy