fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Medlemsservice arrow_forward
FORSKNING OCH INNOVATION

Bli en produktutvecklare i världsklass!

Lär dig insiktsdriven innovation och bli en produktutvecklare i världsklass. Utbildningen ger dig kunskaper om innovationsprocesser och förståelse för olika delmoment och behov kring produktutveckling. Samtidigt knyter du nya kontakter, utbyter erfarenheter och skapar nätverk. Utbildningen ges av RISE och LivsmedelsFöreningen.

Utbildningen riktar sig till dig som arbetar med produktutveckling idag. Du som vill fördjupa dig inom området för att skapa nya, innovativa produkter i framtiden. Det ställs inga krav på akademisk utbildning men du ska ha erfarenhet från etablerade livsmedelsföretag, handel eller foodservice. Några av föreläsarna är är Robert Svanberg, 2innov8, Zsófia Réger, Axfood och Maria Gustafsson, Food Clarity. Du kan läsa mer om kursen och anmäla dig på Livsmedelsföreningens hemsida.

Utbildningen går igenom:
• Innovationsprocesser
• Idéportfölj och konceptutveckling
• Sensorisk analys
• Recept och försöksdesign
• Processtekniker
• Förpackningar
• Märkning och lagstiftning
• Styrande dokument
• Hållbarhetsbedömning och klimatberäkningar

Här hittar du hela programmet som PDF.

Datum:
Modul 1: 28-29 augusti
Modul 2: 8-9 oktober
Modul 3: 5-6 november

Plats:
Stockholm, Göteborg och Södertälje

Sista anmälningsdag:
28 juni 2019

Anmälan »

Kostnad:
22.100 kr för medlem i LivsmedelsFöreningen. 26.000 kr för icke medlem. Exklusive resa, hotell och moms. Samtliga måltider ingår i avgiften.

Kontakt:
Carina Gatzinsky, RISE , carina.gatzinsky@ri.se

Ewa Wiklund , LivsmedelsFöreningen, ewa@livsmedel.se

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy