Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Medlemsservice arrow_forward

Förhandlingsteknik – fortsättningskurs

En vidareutveckling av kursen Förhandlingsteknik. Målgruppen för kursen är de medarbetare i medlemsföretagen som har gått grundkursen i förhandlingsteknik. Fortsättningskursen fokuserar på de situationer som uppkommer i de flesta företag, som besvärliga motparter, motparter du möter vid upprepade tillfällen, individuella löneförhandlingar, neddragningar och att förhandla organisationsförändringar. Kursinnehållet bygger på modern forskning och best-practice i dessa situationer. Kursen är två dagar.

Kursanordnare och kursledare är Johan Lagerbielke som är en extern föreläsare. Johan har en gedigen bakgrund som forskare och är en av Sveriges främsta experter på förhandlingsfrågor och har verkat som konsult och utbildare i förhandlingsteknik och förhandlingsprocesser sedan 1995.

Datum och plats

Inga kurser för tillfället. Kontakta info@li.se för mer information.

Kurskostnad

7 500 kr exkl. moms (för medlemmar).
Eventuell övernattning ordnas och bekostas av deltagarna själva.

Anmälan

Inga kurser för tillfället.

Kursen erbjuds i samarbete med Innovations- och Kemiindustrierna (IKEM), Skogs- och Lantarbetsgivareförbundet (SLA), Trä- och Möbelföretagen (TMF), Grafiska företagen och Transportgruppen.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.