fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Medlemsservice arrow_forward
FÖR DIG SOM FÖRHANDLAR

Förhandlingsteknik

Förhandlingsteknik är en viktig kunskap för medarbetare i våra medlemsföretag som kommer i kontakt med bland annat fackliga förhandlingar och tvisteförhandlingar. Kursen vänder sig till alla som vill lära sig mer om förhandlingsteknik.

Innehåll

  • Förhandlingsbeteende och förhandlingsteknik.
  • Effektiva analysmetoder och förhållningssätt, praktiska övningar.
  • Vi tränar, analyserar och diskuterar praktikfall, gärna deltagarnas egna erfarenheter.

Tid och plats

Du hittar aktuella utbildningar i vår kalender.

Kursavgift

Priset för kursen är 8 000 kr exkl. moms per person (för medlemmar). I kursavgiften ingår kursdokumentation, två luncher samt för- och eftermiddagskaffe bägge kursdagarna. Eventuell resa och logi betalas av deltagaren. Fakturering sker efter genomförd kurs.

Föreläsare

Johan Lagerbielke är en av Sveriges främsta experter på förhandlingsfrågor och har 20-årig erfarenhet av att utbilda i förhandlingsteknik. Johan har en fil. kand. i psykologi och civilekonom från Handelshögskolan där han även forskat i ekonomisk psykologi.

Anmälan

30 dagar före kursstart men i mån av plats går det att anmäla sig närmare kursstart.

Kursen ges till Livsmedelsföretagens medlemmar i samarbete med Arbio, IKEM och Transportföretagen.

Magnus Hultman Ansvarig medlemsservice 072-501 53 7808-762 65 75

Magnus är ansvarig för medlemsservice och ny på Livsmedelsföretagen sedan oktober 2018. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap eller kanske behöver avboka dig från någon av våra utbildningar. Magnus har tidigare arbetat inom servicenäringen i en rad olika befattningar och kommer senast från rollen som receptionsansvarig på Scandic Västerås.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy