fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
ARBETSRÄTT

Småföretagarträffar

Syftet med våra småföretagarträffar är att fokusera på olika frågor som främst små företag i vår bransch kommer i kontakt med, t ex Serveringsavtalet och Butiksavtalet.

En stor del av dagen går åt till att utbildning i Serveringsavtalet och Butiksavtalet, men även arbetsrättsliga frågor behandlas på ett övergripande plan. Alla medlemsföretag är välkomna men notera att fokus främst kommer ligga på dem som tillämpar Serveringsavtalet eller Butiksavtalet.

Tid och plats

Du hittar alla aktuella kurser i vår kalender.

Linnéa Eriksson Arbetsrättsjurist och förhandlare 08-762 65 22

Linnéa är förhandlare och arbetsrättsjurist. Linnéa jobbar bland annat med rådgivning i arbetsgivarfrågor, företräder medlemsföretagen i arbetsrättsliga förhandlingar, håller utbildning inom arbetsrätt och kollektivavtal och deltar i branschens kollektivavtalsförhandlingar. Linnéa är utbildad jurist med speciell inriktning på arbetsrätt. Linnéa har tidigare jobbat på advokatbyrå, även där med fokus främst på arbetsrättsfrågor.

Linnéa ansvarar för tilläggsavtalen till Livsmedelsavtalet avseende chokladindustrin och äggproduktindustrin samt kollektivavtalet avseende kafferosterier och kryddfabriker.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.