Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Medlemsservice arrow_forward
ARBETSMILJÖ OCH ARBETSRÄTT

Småföretagarträff

Syftet med träffen är att fokusera på olika frågor, t ex Serveringsavtalet och Butiksavtalet, som främst små företag i vår bransch kommer i kontakt med.

En stor del av dagen går åt till att utbildning i Serveringsavtalet och Butiksavtalet, men även arbetsrättsliga frågor behandlas på ett övergripande plan. Alla medlemsföretag är välkomna men notera att fokus främst kommer ligga på dem som tillämpar Serveringsavtalet eller Butiksavtalet. Fullständigt schema ser ni nedan även om mindre justeringar kan komma att ske.

Nästa kurstillfälle

För närvarande är inget nytt kurstillfälle inplanerat.

Alexander Iliev Jurist och förhandlare 08-762 65 20070-272 75 93

Alexander arbetar med arbetsrättsliga frågor. Detta innefattar bland annat rådgivning i arbetsgivarfrågor, att företräda medlemmar i olika typer av förhandlingar, att hålla utbildningar eller att förhandla nya kollektivavtal under en avtalsrörelse. Alexander avlade en jur. kand vid Uppsala Universitet 2012 , och innan han kom till Livsmedelsföretagen arbetade han med motsvarande arbetsuppgifter inom byggsektorn.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.