fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
ARBETSMILJÖ

Nominera till priset för "Goda praktiska lösningar"

Har din arbetsplats löst ett arbetsmiljöproblem på ett finurligt sätt? Var med och tävla om priset för ”Goda praktiska lösningar”.

Inom varje EU-kampanj utlyser Europeiska arbetsmiljöbyrån (EU OSHA) tävlingen ”Good Practice Awards” (eller ”Goda praktiska lösningar”) där alla företag uppmanas att skicka in lösningar på olika arbetsmiljöproblem inom kampanjens tema. Temat för 2021 är ”Arbetsrelaterade belastningsbesvär”.

Arrangör är Europeiska arbetsmiljöbyrån och i Sverige ansvarar Myndigheten för arbetsmiljökunskap (MYNAK) för den nationella tävlingen tillsammans med Arbetsmiljöverket och arbetsmarknadens parter.

Läs mer om hur du nominerar till priset för ”Goda praktiska lösningar” på MYNAK’s hemsida och se även vilka som vunnit tidigare.

Sista dagen för anmälan är den 30 november 2021.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy