fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
ARBETSMILJÖ

Nominera till Prevents Arbetsmiljöstipendium 2021

Har du en chef eller ett skyddsombud som inspirerat till bättre arbetsmiljö under året som gått, och som kanske betytt extra mycket under de speciella omständigheter som pandemin inneburit? Nu är det dags att nominera till Arbetsmiljöstipendiet 2021 som Prevent delar ut.

Nomineringen till årets arbetsmiljöstipendium pågår fram till den 31 maj. Stipendiet vänder sig till personer som löpande arbetat i samverkan för att utveckla och förbättra arbetsmiljön, antingen den fysiska eller den psykosociala. Stipendiesumman är på 15 000 kronor vardera och tanken är att pengarna ska användas för utbildning inom arbetsmiljöområdet.

– Inom Livsmedelsbranschen har vi gott om eldsjälar som uthålligt driver på med ständiga förbättringar inom såväl den fysiska som den organisatoriska och sociala arbetsmiljön, säger Heléne Eklöf, arbetsmiljöexpert på Livsmedelsföretagen. Detta skapar både trygghet och värme på jobbet, vilket har varit extra viktigt i pandemitider. En sådan drivkraft är välkommen för både medarbetare och produktionen. Så, vilken engagerad chef eller engagerat skyddsombud tänker du nominera?

Skicka in din nominering via denna länk.

Relaterade länkar

Heléne Eklöf Arbetsmiljöexpert 08-762 65 21

Heléne arbetar med arbetsmiljöfrågor. Det innefattar bland annat att hålla utbildningar, att ge råd och vara ett stöd till medlemmar i frågor som rör deras arbetsmiljöarbete med att exempelvis ta fram eller vidareutveckla förebyggande åtgärder för att möjliggöra en sund och säker arbetsmiljö. Heléne kommer närmast ifrån rollen som arbetsmiljöinspektör på Arbetsmiljöverket och är utbildad högskoleingenjör (BSc) inom maskinteknik med inriktning på industriell ekonomi samt produktion.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy