fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
ARBETSGIVARFRÅGOR

Nytt datum för arbetsgivarträff – 15 december

Efter att ha fått ställa in våra populära arbetsgivarträffar pga sjukdom har vi nu nöjet att kunna presentera ett nytt datum. Träffen äger rum digitalt den 15 december klockan 10:00-12:00 via Microsoft Teams. Om du inte hade möjlighet att delta förra gången kan du anmäla dig till det nya tillfället.

Huvudtemat för höstens träffar är ”förhandling”. Vi går igenom åtskilligt kring hur en förhandling med facket bör hanteras; allt ifrån förhandlingsframställan till protokollsskrivning och implementering/slutresultat. Därutöver görs en kort exposé över några aktuella och intressanta domar från Arbetsdomstolen. Träffarna innehåller också en uppdatering rörande det senaste inom arbetsmiljöområdet.

Arbetsgivarträffen leds av förhandlingschef Henrik van Rijswijk tillsammans med Livsmedelsföretagens arbetsmiljöexpert Heléne Eklöf.

Anmälan görs via följande länk.

Länken till mötet kommer att skickas ut dagen före.

Varmt välkomna!

Henrik van Rijswijk, förhandlingschef

Henrik van Rijswijk Förhandlingschef 08-762 65 40076-822 65 40

Henrik är förhandlingschef vid Livsmedelsföretagen. Han ansvarar för avdelningen Arbetsgivarservice som bland annat arbetar med juridisk rådgivning och frågor rörande arbetsrätt, förhandlingar, processer i domstol, kollektivavtal, arbetsmiljö och utbildning. Henrik har varit verksam vid Livsmedelsföretagen sedan år 2007 och dessförinnan var han arbetsrättsjurist och regionansvarig vid Grafiska Företagen inom Svenskt Näringsliv under fem år. Henrik avlade sin juristexamen vid Stockholms Universitet år 1993 och innehade under ett antal år befattningar som bl. a. universitetsadjunkt i allmän rättslära och lektor i rättsvetenskap, särskilt handelsrätt, vid Juridiska fakulteten. Henrik har också varit verksam vid byrå i Stockholm. På Livsmedelsföretagen företräder Henrik tillsammans med sina medarbetare våra medlemsföretag vid förhandlingar och tvister. Han håller utbildningar inom arbetsrätt och har en ständig dialog med företagen för att på bästa sätt kunna hjälpa dem i deras roll som arbetsgivare och livsmedelsproducenter. Henrik leder riksavtalsförhandlingarna om tecknande av nya kollektivavtal för arbetare och tjänstemän och håller en tät kontakt med övriga arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy