fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
VILL DU JOBBA FÖR SVERIGES GODASTE BRANSCH?

Arbeta på Livsmedelsföretagen

Vi är en bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska livsmedelsindustrin. Vi företräder 800 svenska livsmedelsföretag med ca 50 000 anställda. På vårt kansli i Stockholm arbetar allt från jurister, statsvetare och kommunikatörer till naturvetare, ekonomer och HR-specialister.

Junior biträdande jurist

Vi utökar vårt kompetenta team av duktiga arbetsrättsjurister på Livsmedelsföretagen. Vi söker nu en junior biträdande jurist som är i början av sin karriär och har ett genuint intresse av arbetsrätt. Tycker du att det är intressant med mat, dryck och entreprenörskap? Vill du arbeta inom den arbetsgivar- och branschorganisation som företräder Sveriges tredje största industrigren? Då är detta tillfället för dig.

Som junior biträdande jurist hos oss kommer du att få möjligheten att utvecklas och bli en duktig arbetsrättsjurist och förhandlare.

Du hittar den fullständiga annonsen här.

Söker du jobb inom livsmedelsindustrin?

Vi förmedlar inga jobb till våra medlemsföretag eller inom livsmedelsindustrin. Om du vill arbeta inom livsmedelsindustrin bör du höra av dig direkt till företaget som du är intresserad av. Du kan även besöka Livsmedelsjobb.se och Arbetsförmedlingens platsbank.

Relaterade länkar

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy