fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Medlemsservice arrow_forward
GODA EXEMPEL

Panelsamtal från Almedalen: "Så ska Sverige bli världens bästa matland"

Utifrån Livsmedelsföretagens rapport ”Goda exempel” diskuterar och debatterar Anna Malmhake (The Absolut Company), Benjamin Dousa (MUF), Axel Hallberg (Grön Ungdom), Johan Krallis Anell (Näringsdepartementet) och Lars Appelqvist (Löfbergs) vad Sverige kan lära av några av världens ledande livsmedelsföretag och livsmedelsnationer. Kolla på filmen (ca 12 min) och ladda ner rapporten!

Medverkande i panelsamtalet:

Anna Malmhake, vd The Absolut Company
Benjamin Dousa, ordförande MUF
Axel Hallberg, språkrör Grön Ungdom
Johan Krallis Anell, exportsamordnare Näringsdepartementet
Lars Appelqvist, vd Löfbergs

Moderator: Daniel Emilson, press- och mediechef Livsmedelsföretagen

LADDA NER RAPPORTEN ”GODA EXEMPEL”

Klicka här för att ladda ner rapporten som PDF. 

Daniel Emilson Press- och mediechef 08-762 65 13076-275 83 60

Daniel är press- och mediechef på Livsmedelsföretagen sedan maj 2017. Förutom att vara huvudsaklig kontaktperson gentemot media så ansvarar Daniel även för ett flertal av Livsmedelsföretagens externa kommunikationskanaler. Han arbetar löpande med krishantering, rådgivning till medlemsföretag, budskapsformulering och skribentuppdrag samt externa aktiviteter som t ex Matdagen och Almedalen. Daniel har arbetat med kommunikation sedan 2007 och dessförinnan jobbade han i fyra år på Utrikesdepartementet. Daniel har en pol mag med statsvetenskaplig inriktning.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy