fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
KOMPETENSFÖRSÖRJNING

Passa på att kompetenssäkra dina medarbetare under 2021

Vill du också ha koll på företagets kompetens? Projektet Mer mat – fler jobb erbjuder nu livsmedelsföretag en branschgemensam modell för att framgångsrikt synliggöra och kompetenssäkra personal i industriell livsmedelsproduktion – Industriteknik BAS.

Med stöd av en kompetenscoach går företaget igenom sin kompetensstrategi och väljer ut de medarbetare som ska kompetenssäkras. Därefter bokar företaget in en tid då medarbetarna får svara på frågor som säkerställer deras kompetens inom tio olika områden – från kvalitet och underhåll till säkerhet och arbetsmiljö. Individerna får sedan ett intyg för varje godkänt kompetensområde. De medarbetare som behöver kompetensutveckling erbjuds möjlighet att komplettera sina kunskaper med hjälp av digitala kurser och har sedan möjlighet att svara på frågorna igen vid ett senare tillfälle.

Att kompetenssäkra sina medarbetare är en kostnadseffektiv metod för företaget att satsa på långsiktig lönsamhet!

NYHET! Nu erbjuds även livsmedelsföretag med över 50 anställda att kostnadsfritt kompetenssäkra sin produktionspersonal.

För mer information och anmälan, kontakta Emilia Eneman: 072-169 3404 alt.emilia.eneman@li.se

Besök även projektets hemsida för att läsa mer om kompetenssäkring: https://matjobb.se/validering/

Relaterade länkar

Emilia Eneman Projektledare Mer mat – fler jobb 072-169 34 04

Emilia arbetar som projektledare för validering i projektet Mer mat – fler jobb. Hon har en agronomexamen från Sveriges lantbruksuniversitet. Emilia kommer närmast från Centerpartiets riksdagskansli där hon arbetat som politiskt sakkunnig för bland annat livsmedelsfrågor, gröna näringar och landsbygdsutveckling. Hon har även erfarenheter från tidigare arbete på Europaparlamentet och Länsstyrelsen samt som konsult specialiserad inom EU-frågor.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy