fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
KOMPETENSFÖRSÖRJNING

Rekryteringsmässa: Behöver du säsongspersonal inför sommaren 2021?

Behöver du sommarpersonal? Och vill du samtidigt hjälpa till att öka livsmedelsbranschens attraktivitet? I sådana fall vill Arbetsförmedlingen bjuda in dig till en digital rekryteringsmässa.

Inför sommarsäsongen 2021 kan livsmedelsföretag få hjälp att rekrytera personal. Arbetsförmedlingen erbjuder nu livsmedelsföretag att gratis delta och få hjälp med rekrytering via en så kallad livsmedelsmässa – en digital rekryteringsmässa. Genom att ta hjälp av Arbetsförmedlingen får ni som företag möjlighet att marknadsföra ert företag som en attraktiv arbetsplats.

Eftersom mässan är digital behöver inte ni som företag finnas fysiskt på plats. En annan fördel med mässan är att den är flexibel och når ut till arbetssökanden runt om Sverige. En fysisk jobbmässa kan ibland begränsa möjligheterna för personer att delta på jobbmässor utanför en viss region, det problemet försvinner när mässan är digital och nationell.

Läs mer om hur en digital rekryteringsmässa kan gå till på Jobbchansen online och Snabbintervjuer.

Anmäl ert intresse till emilia.eneman@li.se  eller hör av er om ni har frågor angående rekryteringen.

Emilia Eneman Projektledare Mer mat – fler jobb 072-169 34 04

Emilia arbetar som projektledare för validering i projektet Mer mat – fler jobb. Hon har en agronomexamen från Sveriges lantbruksuniversitet. Emilia kommer närmast från Centerpartiets riksdagskansli där hon arbetat som politiskt sakkunnig för bland annat livsmedelsfrågor, gröna näringar och landsbygdsutveckling. Hon har även erfarenheter från tidigare arbete på Europaparlamentet och Länsstyrelsen samt som konsult specialiserad inom EU-frågor.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy