fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
MAT OCH HÄLSA | LAGSTIFTNING

Ny kurs: Att marknadsföra med hälsobudskap och andra märkningsfrågor

Hur kan du använda kostråd och närings- och hälsopåståenden i din marknadsföring? Vad krävs för att få märka med Nyckelhålet? Vad är senaste nytt inom allmän märkning? Det här och mycket mer handlar vår nya kurs om. Ges fyra gånger på fyra orter med start 31 januari. Anmäl dig idag!

Den här kursen är kostnadsfri för våra medlemmar och vänder sig till dig som arbetar på ett av våra medlemsföretag med märkningsregler, lagstiftning, kost och hälsa och liknande frågor.

Kursen leds av Elisabet Rytter, forsknings- och nutritionsansvarig, och Ulrika Ehrhardt, expert på livsmedelslagstiftning och märkning. De kommer bland annat gå igenom hur man märker och marknadsför livsmedel med hjälp av:

  • Livsmedelsverkets kostråd
  • Närings- och hälsopåståenden
  • Nyckelhålet

Dessutom kommer du få reda på det senaste inom aktuella märkningsfrågor, och det kommer även att finnas tid för frågor och diskussion.

Du hittar alla aktuella kurser i vår kalender.

Glada och välinformerade kursdeltagare!

Exklusivt för medlemsföretag

Den här kursen vänder sig till dig som arbetar på ett företag som är medlem i Livsmedelsföretagen. Kursen är kostnadsfri och en medlemsförmån.

Anmälan

Anmälan sker via länkarna här ovan.

Vid förhinder meddela medlem@li.se senast en vecka innan kurstillfället annars debiteras en avgift på 500 kr. Du får gärna skicka en ersättare.

Om du har frågor om kursen får du gärna kontakta elisabet.rytter@li.se och ulrika.ehrhardt@li.se.

Elisabet Rytter Forsknings- och nutritionsansvarig 08-762 65 06

Elisabet är ansvarig för områdena forskning och mat-hälsa (nutrition). Hon är sammankallande för Livsmedelsföretagens FoU-referensgrupp och Nutritionsgruppen med vilka hon driver frågor som finansiering av livsmedelsforskning och livsmedelsindustrins bidrag till goda matvanor. Elisabet är medicine doktor i nutrition, var industridoktorand på institutionen Klinisk Nutrition och Metabolism vid Uppsala universitet och har en bakgrund som FoU-chef i livsmedelsindustrin.

Ulrika Ehrhardt Expert livsmedel och lagstiftning 08-762 65 05

Ulrika arbetar med livsmedelslagstiftning, märkning, allergifrågor och livsmedel för särskilda näringsändamål. I detta ingår bl a att bistå medlemsföretagen med rådgivning, ha en tät dialog med relevanta myndigheter, hålla i utbildningar och regelbundet stämma av aktuella och kommande frågor med Livsmedelsföretagens egna referensgrupper. Ulrika är legitimerad apotekare till utbildningen, och hon har jobbat med livsmedelslagstiftning sedan 1991. Först var hon på Livsmedelsverket i nästan åtta år och därefter har hon varit på Livsmedelsföretagen.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.