fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
KOMPETENSFÖRSÖRJNING

Save the date! Slutkonferens för Mer mat fler jobb den 18 maj

Sätt ett kryss i kalendern den 18 maj 2022! Då är du nämligen varmt välkommen till Mer mat fler jobbs slutkonferens: ”Livsmedelsstrategin i praktiken – 3 års projektarbete visar vägen”.

Två projekt med namnet Mer mat fler jobb startade 2018, båda med livsmedelsstrategin som utgångspunkt och med finansiering från Svenska ESF-rådet. Projektens syfte är att företag inom gröna näringar och livsmedelsindustrin ska utvecklas, växa och hitta rätt arbetskraft så att mer livsmedel kan produceras i Sverige. Projektet är ett samarbete mellan LRF, Livsmedelsföretagen, Arbetsförmedlingen och Krinova. 

Under den gemensamma slutkonferensen kommer projektens arbeten och resultat redovisas och en paneldebatt kommer att hållas. Konferensen är en hybridkonferens. Den kommer att äga rum på Europahuset i Stockholm och i en digital kanal.

Anmälan till  slutkonferensen görs via den här länken.

Livesändningen finns att ta del av här.

Läs mer om den nationella livsmedelsstrategin. 

För ytterligare frågor, vänligen kontakta Jannika Nordwall på Arbetsförmedelningen.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.