fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
NÄRINGSPOLITIK | KRISBEREDSKAP

Se i efterhand: Folk och Försvars seminarium om livsmedelskedjan i kris och krig

Den 1 oktober arrangerade föreningen Folk och Försvar seminariet Vad blir det till middag? Livsmedelskedjan i kris och krig. Seminariet finns nu att se i efterhand och deltog gjorde bland andra Landsbyggdminister Jennie Nilsson och Livsmedelsföretagens vd Björn Hellman.

I arbetet med att stärka livsmedelsförsörjningen inför framtiden finns det en mängd frågor man behöver ta hänsyn till. Ska vi bygga upp en beredskapslagring av livsmedel, och i så fall i vilken utsträckning? Hur känsliga är våra handelsförbindelser med andra länder å ena sidan, och vilka sårbarheter skulle det innebära att i större utsträckning förlita sig på självförsörjning å andra sidan? Hur säkerställer vi att den mat vi äter i kris och krig både räcker till alla och är näringsriktig?

För att diskutera detta bjöd Folk och Försvar in ett antal experter, däribland Livsmedelsföretagens vd Björn Hellman.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy