Sorunda Korvfabrik är Årets smakutvecklare i Livsmedelsbranschen 2017

Sorunda Korvfabrik har utsetts till Årets smakutvecklare i Livsmedelsbranschen 2017. Det prestigefyllda priset mottogs av Sorunda Korvfabriks Annette, Madeleine och Johan Lindqvist på White Guide-galan på måndagseftermiddagen. Bakom smakpriset står Livsmedelsföretagen och White Guide.

Juryns motivering:
Sorunda Korvfabrik Årets Smakutvecklare 2017
”För att hittat de stora smakerna i mötet mellan högklassiga köttråvaror och smaksättare av klassiskt och modernt snitt och paketera detta i den mest tillgängliga av produkter: korven.”

Fakta om priset
Priset Årets smakutvecklare i Livsmedelsbranschen delas ut till en livsmedelsproducent som presterat en viktig innovation när det gäller smak och upplevd kvalitet och därmed bidragit till gastronomins utveckling och spridning – antingen under året som gått eller under längre tid, utan att det uppmärksammats efter förtjänst. Priset instiftades 2014 och delades då ut till Findus. 2016 gick priset till Scandinavian Organics. Bakom smakpriset står Livsmedelsföretagen och White Guide.

Kommentarer inaktiverade.