fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
LIVSMEDELSEXPORT

Test-lista dina produkter på den tyska marknaden med Try Swedish

Nyfiken på den tyska marknaden? Via Try Swedish och analysverktyget go2market kan du i höst test-lista företagets produkter i en tysk livsmedelsbutik och få feedback av konsumenter. Den 8 juni kl 10-12 anordnar Try Swedish ett webbinarium för dig som vill veta mer. Anmäl dig idag!

Try Swedish bjuder in svenska livsmedels- och dryckesföretag till en aktivitet för att testa sina produkter på den tyska marknaden. Tillsammans med det tyska/österrikiska marknadsundersöknings-verktyget go2market får svenska livsmedels- och dryckesföretag chansen att lista sina produkter i en livsmedelsbutik under en begränsad tidsperiod hösten 2022 och få feedback på produkterna från en demografiskt representativ testgrupp.

Aktiviteten inleds med ett icke-bindande webbinarium tillsammans med en representant från go2market, den 8 juni kl. 10:00 – 12:00.

Agenda för webbinariet

  • Presentation och tidsplan för aktiviteten
  • Presentation av företaget go2market
  • Livevisning av butiken där artiklarna listas
  • Q&A och nästa steg

Detta webbseminarium kommer hållas på engelska.

Mer info och anmälan

Läs mer och anmäl dig på Try Swedish’s hemsida:

Invitation for Swedish F&B companies: List your products at German food retailer – Try Swedish

Rasmus Bäckström Ansvarig exportfrågor och delbranscher 08-762 65 34070-756 21 41

Rasmus är exportansvarig på Livsmedelsföretagen och har bred allmänpolitisk kunskap med särskild inriktning på handelspolitiska frågor. Han är även generalsekreterare för branschföreningarna Arom & Kryddföreningen, Sveriges Bagerileverantörers förening och Svenska Juiceföreningen. Han är utbildad civilekonom med inriktning på detaljhandel och har tidigare arbetat på Europaparlamentet med frågor som rör företagande och konsumentskydd.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.