fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
ARBETSGIVARFRÅGOR

Välkommen till Lönebildningsdag 2022: Att leda eller inte leda med lönen

De flesta företag har mer eller mindre möjlighet att leda med lönen. Under lönebildningsdagen den 12 oktober fokuserar vi på hur lönesättningsarbetet på företagen kan utvecklas för att förstärka ledarskapet. Möt forskare, företag och kollektivavtalsförhandlare som ger kunskap och inspiration kring lönebildningsarbetet på företaget.

Det finns ett starkt stöd för individuella löner både hos arbetsgivare och medarbetare på svensk arbetsmarknad. Lön är ett viktigt verktyg för att leda och ge feedback på goda arbetsinsatser som förstärker god utveckling och produktivitet. Även på lönekontot ska medarbetare se att det lönar sig att använda sin kompetens på ett bra sätt.

Men förutsättningarna ser olika ut inom olika arbetsmarknadssektorer och påverkas av vilka löneavtal som gäller. De flesta företag har mer eller mindre möjlighet att leda med lönen. Under lönebildningsdagen den 12 oktober fokuserar vi på hur lönesättningsarbetet på företagen kan utveckla för att förstärka ledarskapet. Under dagen medverkar experter och inspiratörer med olika perspektiv på lönebildning. Vi möter forskare, kollektivavtalsförhandlare och personer som arbetar med lönesättning i praktiken.

Anmälan

I år är planen att deltagarna ska kunna välja mellan att delta fysiskt eller digitalt. Dagen spelas också in och ska kunna ses i efterhand.

De som deltar fysiskt är välkomna till Näringslivets Hus. För digitalt deltagande skickas en länk dagen innan eventet. Det finns begränsat med platser för fysiskt deltagande och här gäller först till kvarn.

Anmäl dig här

Eventdetaljer

Startar: 2022-10-12 klockan 10:00

Slutar: 2022-10-12 klockan 15:00

Plats: Wallenbergaren | Storgatan 19, 114 51 Stockholm, Sverige

Kontakt: Cathrine Ruud, cathrine.ruud@svensktnaringsliv.se

Sista anmälningsdag: 2022-10-05

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.