fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward

Hälsofrämjande ledarskap – att aktivt främja och förstärka sådant som fungerar bra i en organisation

Vidareutveckla ett hälsofrämjande ledarskap – nu finns ett kostnadsfritt verktyg på Prevents hemsida. Titta på en kort informationsfilm och inspireras. Gör sedan testet med några frågor som tar ca 5 minuter för att få förslag på vilket eller vilka områden som bör fokuseras på i första hand. Man kan även själv välja vilket område man vill arbeta vidare med, exempelvis chefens förutsättningar, tydliga mål och uppgifter, delaktighet och arbetsklimat eller balans och hälsa. Här finns råd och tips för att arbeta med ett hälsofrämjande ledarskap i vardagen.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.