fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
FORSKNING OCH INNOVATION

Webbinarium: Innovation i livsmedelskedjan – vilka utmaningar möter företagen?

Under vintern genomför Sweden Food Arena ett antal analyser om hur innovation kan öka i livsmedelskedjan. Torsdagen 11 mars kl 12.00-12.55 presenterar Lars-Åke Pettersson, forskare vid Jönköpings högskola, en GAP-analys som beskriver hindren för ökad innovation i livsmedelskedjan.

Den aktuella studien ingår i projektet ”Livsmedelskedjan som utvecklingsarena” som finansieras av Vinnova. Den är, tillsammans med andra analyser som görs i projektet, viktigt underlag till de förslag Sweden Food Arena kommer lägga fram i april om hur samarbetet kan stärkas i livsmedelskedjan för att förbättra förmåga till innovation och vilka policyverktyg som kan behövas. Under våren kommer fler rapporter att presenteras.

Läs mer om projektet här. Där finns även fler kunskapsrapporter samlade.

Tid, plats och anmälan

Torsdagen 11 mars kl 12.00-12.55. Digital länk skickas ut innan mötet.

Anmäl dig genom formuläret på Sweden Food Arenas hemsida: https://swedenfoodarena.se/webbinarium-innovation-i-livsmedelskedjan/

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy