fbpx
Hoppa till innehåll

Branschträff – Malmö

Den 25 oktober kl 14-16 arrangerar vi en branschträff för våra medlemmar.

Efter flera år med digitala träffar kan vi äntligen ses på riktigt igen. Årets branschträffar bjuder på två nyheter. Den första är att tre av fyra träffar äger rum på ett medlemsföretag (den fjärde blir hos oss i Näringslivets Hus i Stockholm). Den andra nyheten är att vi i år kommer avsluta träffarna med en avslappnad afterwork där ni får möjlighet att mingla med branschkollegor.

Syftet med branschträffarna är att träffa och erbjuda våra medlemsföretag information och inspiration inom viktiga frågor för livsmedelsproducenter. Det är också ett utmärkt tillfälle för oss på Livsmedelsföretagen att få höra mer om era utmaningar och hur vi kan bistå er ytterligare.

Övergripande program

  • En introduktion till oss på Livsmedelsföretagen – hur vi jobbar och vad vi jobbar med – Björn Hellman, vd, Livsmedelsföretagen
  • ”Det kommer att bli värre innan det blir bättre” – konjunkturen och det ekonomiska läget – Carl Eckerdal, chefekonom, Livsmedelsföretagen
  • Arbetsgivarservice – det här kan du få hjälp med
  • Opinionsbildning och kommunikation – aktuella frågor och projekt

Träffen är enbart öppen för medlemmar i Livsmedelsföretagen.

25
okt
25 oktober 2023
Orkla Foods, Isbergs gata 9B, 211 19 Malmö

Magnus Hultman

VD-assistent och medlemsansvarig
Skicka e-post till Magnus
072-501 53 78, 08-762 65 75

Magnus är VD-assistent och medlemsansvarig på Livsmedelsföretagen. Han har det övergripande ansvaret för att hantera VD:s administrativa uppgifter och ansvarar dessutom för vår medlemsservice. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap, om du behöver avboka dig från någon av våra utbildningar eller om du helt enkelt har en fråga som du är osäker på vem du ska vända dig till. Magnus har mångårig erfarenhet från en rad olika befattningar inom servicenäringen.

Mer i kalendern