fbpx
Hoppa till innehåll

Kurser och utbildningar

Vi erbjuder våra medlemsföretag kurser och utbildningar inom främst arbetsrätt och arbetsmiljö.

Utöver arbetsrätt och arbetsmiljö erbjuder vi även kurser inom ledarskap, förhandlingsteknik, livsmedelslagstiftning och märkning. Vissa av våra kurser är kostnadsfria medan vi för andra tar ut en reducerad avgift.

Det enklaste sättet att ta reda på när en kurs eller utbildning ges är att titta i vår kalender. Där hittar du även information om hur du anmäler dig. Om du saknar någon särskild utbildning får du gärna höra av dig till medlem@li.se.

Branschträffar

På våra branschträffar får du under en hel- eller halvdag fördjupa dig i olika ämnen som är viktiga för livsmedelsföretagare att ha koll på. Livsmedelsföretagens experter föreläser och svarar på frågor. Träffarna är dessutom ett utmärkt tillfälle att knyta kontakter med andra företagare och utbyta erfarenheter.

Vi arrangerar vanligtvis branschträffar på olika orter runtom i landet både på hösten och på våren. Branschträffar är kostnadsfria för våra medlemsföretag.

Vill du ha en arbetsrättskurs på ditt företag?

Livsmedelsföretagen anordnar även skräddarsydda kurser som vi ger ute på medlemsföretagen, anpassade efter era önskemål och behov. Vi kommer till era lokaler och håller kurs i en halvdag, en hel dag eller två dagar, det avgör ni själva i samråd med er förhandlare hos oss. Ni kan samla ihop en ledningsgrupp, en arbetsgrupp eller anställda från flera kontor om ni är en koncern. Kursmaterial anpassat för era behov ingår självklart i priset.

Kostnaden för utbildningen blir i allmänhet lägre än om motsvarande antal chefer och handläggare skulle genomgå en ordinarie kurs, samtidigt som hänsyn kan tas till företagets egen policy.

Hör av dig till din ansvarige förhandlare för att skräddarsy en utbildning som passar just ert företag. Du kan också maila oss på medlem@li.se.

Återbud eller ändring

Om du har anmält dig till en kurs och får förhinder går det bra att sätta en kollega i ditt ställe. Om återbud sker 1-4 veckor före kursstart tar vi ut en administrativ avgift på 20 % av kursavgiften. Om återbud sker sista veckan före kursstart debiteras 50 % av kursavgiften. Deltagare som uteblir från kursen debiteras hela kursavgiften. Vid avbeställning eller utebliven närvaro skall beställaren ersätta Livsmedelsföretagen för de faktiska kostnaderna vi blir skyldiga konferensanläggningen.

Magnus Hultman

VD-assistent och medlemsansvarig
Skicka e-post till Magnus
072-501 53 78, 08-762 65 75

Magnus är VD-assistent och medlemsansvarig på Livsmedelsföretagen. Han har det övergripande ansvaret för att hantera VD:s administrativa uppgifter och ansvarar dessutom för vår medlemsservice. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap, om du behöver avboka dig från någon av våra utbildningar eller om du helt enkelt har en fråga som du är osäker på vem du ska vända dig till. Magnus har mångårig erfarenhet från en rad olika befattningar inom servicenäringen.