Hoppa till innehåll

Ursäkta röran! Vi utvecklar webbplatsen. Vi ber om överseende med detta. Mejla info@li.se om du vill rapportera ev felaktigheter.

Arbetsgivarguiden

Här har vi samlat viktig information för dig som arbetsgivare. Som medlem i Livsmedelsföretagen har du även tillgång till några av Sveriges främsta experter inom arbetsrätt och förhandling.

Blanketter

Förhandlingschefen informerar: Missa inte höstens BAM-utbildning hos Prevent

Redan nu på fredag går tiden ut för anmälan till höstens enda BAM-utbildning (Bättre Arbetsmiljö) den 17 oktober i regi av vår samarbetspartner Prevent. Glöm inte anmäla er personal som bör gå utbildningen. Anmälan måste vara Prevent tillhanda senast nu på fredag den 16 september.

Nya LAS- och omställningsregler – digital arbetsgivarträff 1/9

Den 1 oktober börjar de nya reglerna om anställningsskydd, trygghet och omställning på den svenska arbetsmarknaden tillämpas i praktiken. Den 1 september kl 10-12 informerar vår förhandlingschef Henrik van Rijswijk och hans kollegor om de nya reglerna. Anmäl dig idag!

Välkommen till Lönebildningsdag 2022: Att leda eller inte leda med lönen

De flesta företag har mer eller mindre möjlighet att leda med lönen. Under lönebildningsdagen den 12 oktober fokuserar vi på hur lönesättningsarbetet på företagen kan utvecklas för att förstärka ledarskapet. Möt forskare, företag och kollektivavtalsförhandlare som ger kunskap och inspiration kring lönebildningsarbetet på företaget.

Nystart för våra utskickslistor – viktigt att du anmäler dig (igen)!

Jobbar du på ett medlemsföretag och vill ta del av riktad information från våra näringspolitiska experter? Vi har delvis gjort om våra expertområden och för att du ska få rätt information är det viktigt att du anmäler ditt intresse. Detta gäller även dig som sedan tidigare får riktad information från oss.