fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Medlemsservice arrow_forward
Rådgivning i arbetsgivarfrågor

Behöver du hjälp med arbetsgivarfrågor? Våra förhandlare svarar vardagar kl 9:00-16:30. Ring oss på 08-762 65 50 eller mejla till radgivning@li.se.

Råd om livsmedel och lagstiftning

Har du frågor om märkning, förpackningar eller andra frågor som rör livsmedelslagstiftning? Skicka dina frågor till bransch@li.se.

Akut krishantering och medierådgivning

Behöver du snabbt rådgivning om kommunikation och krishantering? Kontakta vår krishanterare Jeanette Fors-Andrée på +46-708 93 50 07.

Bli medlem

Medlemskap i Livsmedelsföretagen är öppet för företag som producerar livsmedel i Sverige. Idag har vi ca 800 medlemsföretag, stora som små, spridda över hela landet. Du ansöker om medlemskap genom att fylla i en blankett, men om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Läs mer om medlemskap i Livsmedelsföretagen

Magnus Hultman Ansvarig medlemsservice 072-501 53 7808-762 65 75

Magnus är ansvarig för medlemsservice och ny på Livsmedelsföretagen sedan oktober 2018. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap eller kanske behöver avboka dig från någon av våra utbildningar. Magnus har tidigare arbetat inom servicenäringen i en rad olika befattningar och kommer senast från rollen som receptionsansvarig på Scandic Västerås.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy