fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
info Korttidspermittering (korttidsarbete) - så funkar det

Möjligheten till ansökan via Tillväxtverket öppnar den 7 april men stödet tillämpas redan från den 16 mars. Här beskriver vi hur korttidspermittering funkar och hur du kan tillämpa det som arbetsgivare.

info Samhällsviktig verksamhet: förbered företaget och informera medarbetarna

Livsmedel är en samhällsviktig funktion som måste fungera. I en kris är personal som arbetar i produktion av livsmedel prioriterad när det gäller barnomsorg. Här har vi samlat information om hur du som arbetsgivare bör agera.

info Industrins parter skjuter upp avtalsförhandlingarna

Parterna har enats om att ajournera förhandlingarna och att förlänga kollektivavtalens giltighetstid inom industrin till den 31 oktober 2020.

Bli medlem

Medlemskap i Livsmedelsföretagen är öppet för företag som producerar livsmedel i Sverige. Idag har vi ca 800 medlemsföretag, stora som små, spridda över hela landet. Du ansöker om medlemskap genom att fylla i en blankett, men om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Läs mer om medlemskap i Livsmedelsföretagen

Magnus Hultman VD-assistent 072-501 53 7808-762 65 75

Magnus är VD-assistent och arbetar på Livsmedelsföretagen sedan 2018. Han har det övergripande ansvaret för att hantera VD:s administrativa uppgifter och ansvarar dessutom för vår medlemsservice. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap eller kanske behöver avboka dig från någon av våra utbildningar. Magnus har tidigare arbetat inom servicenäringen i en rad olika befattningar.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy