Hoppa till innehåll

Ursäkta röran! Vi utvecklar webbplatsen. Vi ber om överseende med detta. Mejla info@li.se om du vill rapportera ev felaktigheter.

Arbeta hos oss

Vill du jobba för Sveriges godaste bransch?

Vi är en bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska livsmedelsindustrin. Vi företräder 800 svenska livsmedelsföretag med ca 55 000 anställda.

Junior jurist till Livsmedels­företagen

Vi utökar vårt kompetenta team av duktiga arbetsrättsjurister på Livsmedelsföretagen. Vi söker just nu en junior jurist som är alldeles i början av sin karriär och har ett utpräglat och genuint intresse av arbetsrätt. Tycker du att det är intressant med mat, dryck och entreprenörskap? Vill du arbeta inom den arbetsgivar- och branschorganisation som företräder Sveriges tredje största industrigren? Då är detta tillfället för dig. Läs mer och sök tjänsten här

För att få en uppfattning om vilka vi är, vad vi gör och vilka kompetenser vi söker rekommenderar vi att du först tittar igenom vår kontaktsida och våra viktiga frågor

Söker du jobb inom livsmedels­industrin?

Vi förmedlar inga jobb till våra medlemsföretag eller inom livsmedelsindustrin. Om du vill arbeta inom livsmedelsindustrin bör du höra av dig direkt till företaget som du är intresserad av. Du kan även besöka Livsmedelsjobb.se och Arbetsförmedlingens platsbank.