Hoppa till innehåll

Ursäkta röran! Vi utvecklar webbplatsen. Vi ber om överseende med detta. Mejla info@li.se om du vill rapportera ev felaktigheter.

Arbetsmiljöguiden

Här har vi samlat viktig information om arbetsmiljöfrågor för dig som arbetsgivare. Som medlem i Livsmedelsföretagen har du även tillgång till en av Sveriges främsta experter inom arbetsmiljö.

Arbetsmiljöfrågor A–Ö

Checklistor

Förhandlingschefen informerar: Missa inte höstens BAM-utbildning hos Prevent

Redan nu på fredag går tiden ut för anmälan till höstens enda BAM-utbildning (Bättre Arbetsmiljö) den 17 oktober i regi av vår samarbetspartner Prevent. Glöm inte anmäla er personal som bör gå utbildningen. Anmälan måste vara Prevent tillhanda senast nu på fredag den 16 september.

Arbetsmiljö: LIA-utskottsmöte 20/9

Den 20 september arrangerar vi ett digitalt möte om LIA (Livsmedelsbranschens Informationssystem om Arbetsmiljö). På mötet har du som medlemsföretag möjlighet att diskutera förslag på hur LIA kan förbättras samt ställa frågor och få praktisk information.

Video: Så jobbar Spendrups med LIA

Vill du på ett enkelt och systematiskt sätt rapportera och utreda olyckor och tillbud, göra riskbedömningar och följa upp med åtgärder? Då är svaret LIA (Livsmedelsbranschens Informationssystem om Arbetsmiljö). Se en kort film om hur Spendrups använder LIA.