fbpx
Hoppa till innehåll

Integritetspolicy

Vi värnar om din personliga integritet

För Livsmedelsföretagen är personlig integritet mycket viktigt och vi eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. I vår integritetspolicy förklarar vi hur vi samlar in och använder personuppgifter. Vi beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande i det fall dina personuppgifter behandlats hos oss.

Här kan du ladda ner och läsa Livsmedelsföretagens integritetspolicy.

Så ansöker du om registerutdrag

Ansökan om registerutdrag eller om du vill åberopa någon av dina andra rättigheter ska vara skriftligt och egenhändigt undertecknad av den utdraget avser. Ladda ner dokumentet Livsmedelsföretagens identifikationsformulär (maj 2018) och svara på frågorna samt underteckna det. Maila därefter det ifyllda dokumentet till info@li.se. Mailet ska i möjligaste mån skickas från den mailadress du är registrerad med hos Livsmedelsföretagen. Vi kommer besvara dina önskemål utan onödigt dröjsmål och senast inom 30 dagar.

Om cookies på livsmedelsföretagen.se

Kontakt

Om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på info@li.se och 08-762 65 00.

Magnus Hultman

VD-assistent och medlemsansvarig
Skicka e-post till Magnus
072-501 53 78, 08-762 65 75

Magnus är VD-assistent och medlemsansvarig på Livsmedelsföretagen. Han har det övergripande ansvaret för att hantera VD:s administrativa uppgifter och ansvarar dessutom för vår medlemsservice. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap, om du behöver avboka dig från någon av våra utbildningar eller om du helt enkelt har en fråga som du är osäker på vem du ska vända dig till. Magnus har mångårig erfarenhet från en rad olika befattningar inom servicenäringen.