fbpx
Hoppa till innehåll

Arbetsmiljöutbildning för chefer (Göteborg)

Välkommen till en arbetsmiljöutbildning som riktar sig till chefer och arbetsledare på alla nivåer inom företaget. Behöver du fräscha upp tidigare arbetsmiljökunskaper eller saknar du helt en sådan utbildning – då är detta kursen för dig!

14
nov
14 november 2023
Scandic Opalen, Engelbrektsgatan, Göteborg

Arbetsmiljöutbildning för chefer

Genom att systematiskt förebygga ohälsa och olycksfall i arbetet uppfyller verksamheten inte bara lagkraven – det minskar även sjukfrånvaro, ger nöjdare medarbetare och produktionen rullar på. En sund och säker arbetsmiljö byggs på en grund med goda kunskaper i arbetsmiljölagstiftningen – för att sedan kunna omsätta dessa kunskaper i praktiken. Men vad är det som gäller? Hur kan jag göra?

Datum

14 november 2023 - 09:00-16:00

Var

Scandic Opalen, Göteborg

Syfte

Att få kunskap om, samt en fördjupad inblick i, det ansvar för arbetsmiljön som chefer, arbetsledare med flera har i sin verksamhet.

Mål

Att ha grundläggande kunskap inom arbetsmiljölagstiftningen samt känna till hjälpmedel och redskap för att omsätta kunskaperna i praktiken; att kunna koppla ihop lagstiftningen med det som görs i praktiken; att få förutsättningar för att vara en ännu bättre chef.

Ur innehållet

Arbetsmiljöansvaret – arbetsmiljölagen (AML), arbetsgivarens ansvar, arbetstagarens ansvar, samverkan, arbetsmiljöbrott och påföljder.

Föreskrifterna och praktiken – systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM) samt organisatorisk och social arbetsmiljö (OSA).

Kostnad: 3 500 kr exkl. moms

Kursen är enbart tillgänglig för medlemmar i Livsmedelsföretagen

Magnus Hultman

VD-assistent och medlemsansvarig
Skicka e-post till Magnus
072-501 53 78, 08-762 65 75

Magnus är VD-assistent och medlemsansvarig på Livsmedelsföretagen. Han har det övergripande ansvaret för att hantera VD:s administrativa uppgifter och ansvarar dessutom för vår medlemsservice. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap, om du behöver avboka dig från någon av våra utbildningar eller om du helt enkelt har en fråga som du är osäker på vem du ska vända dig till. Magnus har mångårig erfarenhet från en rad olika befattningar inom servicenäringen.

Mer i kalendern