fbpx
Hoppa till innehåll

Arbetsrätt I

Kursen vänder sig till dig som jobbar inom HR, eller inom annan funktion i företaget som hanterar personalfrågor, exempelvis chefer och arbetsledare. De lagar och områden som behandlas är främst medbestämmandelagen och förhandling, förtroendemannalagen, arbetstider samt anställningens ingående och upphörande.

18
okt
18 oktober 2023
Hasselbacken, Hazeliusbacken 20, 115 21 Stockholm

Kursen syftar till att ge kunskap inom de viktigaste delarna av arbetsrätten belyst utifrån den arbetsrättsliga lagstiftningen och våra kollektivavtal. Kursens upplägg bygger på både teoretiska genomgångar och praktiska övningar. Frågor och deltagande från kursdeltagarna uppmuntras.

Anmälan sker via den här länken.

När: 18 oktober 2023, klockan 09:00-16:00.

Var: Hasselbacken, Hazeliusbacken 20, 115 21 Stockholm

Kostnad: 3 500 kr exkl. moms
I priset ingår förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika för deltagarna.

Kursen är enbart tillgänglig för medlemmar i Livsmedelsföretagen.

Återbud eller ändring

Om du har anmält dig till en kurs och får förhinder går det bra att sätta en kollega i ditt ställe. 
Om återbud sker 1-4 veckor före kursstart tar vi ut en administrativ avgift på 20 % av kursavgiften. Om återbud sker sista veckan före kursstart debiteras 50 % av kursavgiften. Deltagare som uteblir från kursen debiteras hela kursavgiften. Vid avbeställning eller utebliven närvaro skall beställaren ersätta Livsmedelsföretagen för de faktiska kostnaderna vi blir skyldiga konferensanläggningen.

Magnus Hultman

VD-assistent och medlemsansvarig
Skicka e-post till Magnus
072-501 53 78, 08-762 65 75

Magnus är VD-assistent och medlemsansvarig på Livsmedelsföretagen. Han har det övergripande ansvaret för att hantera VD:s administrativa uppgifter och ansvarar dessutom för vår medlemsservice. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap, om du behöver avboka dig från någon av våra utbildningar eller om du helt enkelt har en fråga som du är osäker på vem du ska vända dig till. Magnus har mångårig erfarenhet från en rad olika befattningar inom servicenäringen.

Mer i kalendern