fbpx
Hoppa till innehåll

Kollektivavtalskurs, Livsmedelsavtalet (digital)

Kursen ger deltagarna övergripande och grundläggande kunskaper om Livsmedelsavtalet. Kursen består huvudsakligen av en teoretisk genomgång av de olika delarna av Livsmedelsavtalet, däribland de anställningsformer som gäller på avtalsområdet och villkoren för dessa, regler om arbetstid och förläggning av arbetstid. Under kursen kommer det att finnas utrymme för frågor och diskussioner.          

21
mar
21 mars 2024
Digitalt via Microsoft Teams

Kursen vänder sig till HR-personal, chefer och ledare som är nya inom livsmedelsbranschen eller nya i sin yrkesroll. Kursen vänder sig även till motsvarande befattningshavare som vill uppdatera sina kunskaper, då kollektivavtal förändras över tid. 

Länk för att ansluta till kursen kommer att skickas ut via mejl före kursstart. 

Datum: 21 mars 2024

Tid: 09:00-12:00

Plats: Digitalt via Microsoft Teams

Kostnad: 2 000 SEK exkl. moms

Magnus Hultman

VD-assistent och medlemsansvarig
Skicka e-post till Magnus
072-501 53 78, 08-762 65 75

Magnus är VD-assistent och medlemsansvarig på Livsmedelsföretagen. Han har det övergripande ansvaret för att hantera VD:s administrativa uppgifter och ansvarar dessutom för vår medlemsservice. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap, om du behöver avboka dig från någon av våra utbildningar eller om du helt enkelt har en fråga som du är osäker på vem du ska vända dig till. Magnus har mångårig erfarenhet från en rad olika befattningar inom servicenäringen.

Mer i kalendern