fbpx
Hoppa till innehåll

LIA utskottsmöte

Välkommen till LIA utskottsmöte den 28 maj 2024 i Stockholm. På mötet har du som medlemsföretag möjlighet att få praktisk information, föra fram förbättringsförslag samt ställa frågor om LIA (Livsmedelsbranschens Informationssystem om Arbetsmiljö).

28
maj
28 maj 2024
Näringslivets hus, Storgatan 19

Tid: tisdag den 28 maj 2024 kl. 10.00 – 14.00

Plats: Livsmedelsföretagen, Näringslivets Hus, Storgatan 19 i Stockholm (nära Östermalmstorg).

Vi bjuder på frukostfralla och lunch. Vid mötet får vi lyssna till en inspirationsföreläsning av Tommy Eriksson ifrån MTO Säkerhet.

Dagordningen skickas ut en vecka före mötet. Har du redan nu en fråga som du vill ta upp vid mötet, kontakta gärna helene.eklof@li.se.

Anmälan stänger den 20 maj.

Välkommen!

Livsmedelsföretagen har återkommande utskottsmöten som syftar till att låta dig som företagare i livsmedelsbranschen komma med synpunkter, frågor och förbättringsförslag avseende LIA. Mötet är öppet för alla Livsmedelsföretagens medlemsföretag och med oss vid mötet är Filippa Restadh, Kundansvarig IA-systemet, AFA Försäkring.

Heléne Eklöf

Arbetsmiljöexpert

Heléne arbetar med arbetsmiljöfrågor. Det innefattar bland annat att hålla utbildningar, att ge råd och vara ett stöd till medlemmar i frågor som rör deras arbetsmiljöarbete med att exempelvis ta fram eller vidareutveckla förebyggande åtgärder för att möjliggöra en sund och säker arbetsmiljö. Heléne kommer närmast ifrån rollen som arbetsmiljöinspektör på Arbetsmiljöverket och är utbildad högskoleingenjör (BSc) inom maskinteknik med inriktning på industriell ekonomi samt produktion.

Mer i kalendern