fbpx
Hoppa till innehåll

Livsmedelsföretagens utskickslistor

Den 16 september kl 13-15 kommer vi ha ett digitalt seminarium som en introduktion till vad utskicken kan komma att handla om. Våra experter kommer även ge korta uppdateringar inom sina respektive expertområden.

16
sep
16 september 2022
Digitalt

Många som jobbar på våra medlemsföretag vill ta del av riktad information inom vissa specifika expertområden, till exempel livsmedelslagstiftning, hållbarhet, ekologiska livsmedel, mat och hälsa, med mera.

För att du ska få precis den information du behöver så har vi nu gjort om våra expertområden. Bland annat har vi delat upp området livsmedelslagstiftning i flera underområden.

Ulrika Ehrhardt

Expert livsmedel och lagstiftning

Ulrika arbetar med livsmedelslagstiftning, märkning, allergifrågor och livsmedel för särskilda näringsändamål. I detta ingår bl a att bistå medlemsföretagen med rådgivning, ha en tät dialog med relevanta myndigheter, hålla i utbildningar och regelbundet stämma av aktuella och kommande frågor med Livsmedelsföretagens egna referensgrupper. Ulrika är legitimerad apotekare till utbildningen, och hon har jobbat med livsmedelslagstiftning sedan 1991. Först var hon på Livsmedelsverket i nästan åtta år och därefter har hon varit på Livsmedelsföretagen.

Mer i kalendern