fbpx
Hoppa till innehåll

Lunchseminarium – Hur går det för livsmedelskedjan?

Välkommen till lunchseminarium den 29 april klockan 12:00

29
apr
29 april 2022
Digitalt via Zoom

Vi berättar om resultaten i Jordbruksverkets årliga uppföljning och utvärdering av livsmedelsstrategin. Vi för också ett samtal mellan krögaren Paul Svensson och lantbrukaren Peter Borring om hur yttre händelser påverkar företagens långsiktiga lönsamhet och hur företagen kan öka sin motståndskraft mot dessa oförutsedda händelser.

Om du missade det förra lunchseminariet (Jordbruksverkets vattenhantering är viktig för både produktion och miljö) så hittar du inspelningen här.

Marie Rydén

Näringspolitisk expert

Marie arbetar med livsmedelslagstiftning och är ansvarig för frågor som rör livsmedelskontroll, ekologisk lagstiftning, främmande ämnen inkl akrylamid, förpackningar och tillsatser. Hon är generalsekreterare för Kvarnföreningen, den nordiska glassföreningen North European Ice cream Association, direktör i Choklad- och kexfabikantföreningen och samordnar referensgruppen för kvalitet, lagstiftning och märkning (KLM). Marie har bred erfarenhet från livsmedelsindustrin och har arbetat med produktutveckling och lagstiftningsfrågor på bl a Arla, Unilever och Lantmännen och har en Master of Science från Högskolan i Karlstad

Mer i kalendern