Hoppa till innehåll

Seminarium: Hur går det med forskningen inom smak och sensorik?

För tre år sedan beviljade det nationella forskningsprogrammet för livsmedel 10 projekt för att lyfta forskningen inom smak och sensorik. Den 10 november bjuder Formas och Sweden Food Arena in till ett seminarium i Stockholm där företrädare för projekten presenterar sina preliminära resultat.

10
nov
10 november 2025

Smak och sensorik är avgörande faktorer för att utveckla nya hälsosamma livsmedel som utnyttjar svenska råvarors fulla mervärde och som bidrar till bättre matvanor. Den 10 november klockan 13-15, med efterföljande mingel till klockan 16, samlas representanter från samtliga projekt för att presentera sina preliminära resultat. Det kommer att finnas möjlighet för samtal och få inspiration för att utveckla nya idéer för såväl nya forskningsbehov som för framtagning av innovativa lösningar.

Halvtidsseminariet arrangeras av Formas i samarbete med Sweden Food Arena och kommer att äga rum på Gröna näringslivets hus i Stockholm. Du som inte kan vara med på plats kan se hela scenprogrammet live online.

Mer information och anmälan

Datum: 10 november 2025

Tid: 13:00 – 16:00

Plats: Gröna näringslivets hus, Franzéngatan 1B i Stockholm, samt digitalt

Arrangör: Formas i samarbete med Sweden Food Arena

Anmäl dig här: Mindre bismak, mer biprodukter och smakrikare hållbara livsmedel – halvtidsseminarium smak och sensorik – Formas

Mer i kalendern