fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Medlemsservice arrow_forward
9 – 10 april

Kurs i Arbetsrätt

location_on Näringslivets hus, Storgatan 19 i Stockholm.

Kursen syftar till att ge kunskap inom de viktigaste delarna av arbetsrätten belyst utifrån den arbetsrättsliga lagstiftningen. Kursens upplägg bygger på både teoretiska genomgångar och praktiska övningar. Belysande exempel ges ur Arbetsdomstolens praxis. Frågor och deltagande från kursdeltagarna uppmuntras.

Innehåll

De lagar och områden som behandlas är bland annat arbetsrättens grunder, medbestämmandelagen och förhandling, förtroendemannalagen, arbetstider och semesterlagen. Vi behandlar även anställningens ingående, diskrimineringslagen, ledigheter samt anställningens upphörande.

Kursen vänder sig till dig som jobbar inom HR eller inom annan funktion som hanterar personalfrågor på företaget exempelvis chefer och arbetsledare.

Kursledare är jurister/förhandlare från Livsmedelsföretagen.

Arbetsrätt är två heldagar från kl. 09:00 till kl. 16:00.

Kurskostnad

5 000 kr exkl. moms.

Anmälan

Anmälan till den här kursen är stängd.

Linnéa Eriksson Jurist och förhandlare 08-762 65 22072-552 65 22

Linnéa är förhandlare och arbetsrättsjurist. Linnéa jobbar bland annat med rådgivning i arbetsgivarfrågor, företräder medlemsföretagen i arbetsrättsliga förhandlingar, håller utbildning inom arbetsrätt och kollektivavtal och deltar i branschens kollektivavtalsförhandlingar. Linnéa är utbildad jurist med speciell inriktning på arbetsrätt. Linnéa har tidigare jobbat på advokatbyrå, även där med fokus främst på arbetsrättsfrågor.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy