Kursen leds av Elisabet Rytter, forsknings- och nutritionsansvarig, och Ulrika Ehrhardt, expert på livsmedelslagstiftning och märkning. De kommer bland annat gå igenom hur man märker och marknadsför livsmedel med hjälp av:
- Livsmedelsverkets kostråd
- Närings- och hälsopåståenden
- Nyckelhålet
Dessutom kommer du få reda på det senaste inom aktuella märkningsfrågor, och det kommer även att finnas tid för frågor och diskussion.
Tid och plats
Du hittar alla aktuella kurser i vår kalender.
Program
11.30-12.30: Lunch
12.30-14.00: Hälsobudskap med hjälp av kostråd, närings- och hälsopåståenden samt nyckelhålet
14.00-14.30: Kaffe/te
14.30-16.00: Aktuella märkningsfrågor; ursprungsmärkning, uttrycket vegetariskt, mm
Exklusivt för medlemsföretag
Den här kursen vänder sig till dig som arbetar på ett företag som är medlem i Livsmedelsföretagen. Kursen är kostnadsfri och en medlemsförmån.
Om du har frågor om kursen får du gärna kontakta elisabet.rytter@li.se och ulrika.ehrhardt@li.se.