fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
ARBETSMILJÖ

Konflikthantering

Konflikter mellan dig och dina medarbetare och kunder kan uppstå av en mängd olika anledningar – från enkla meningsskiljaktigheter till att ni har fundamentalt olika värderingar och viljor. Den här kursen ger dig verktyg för att förbättra din kommunikation, öka din självinsikt och hantera olika sorters konflikter.

Innehåll

• Hur man kommunicerar med kunden/medarbetaren i konfliktsituationer
• Insikter om mig själv, utifrån den tjänst jag utför/använder
• Känna till mina viktigaste behov som styr mig som person
• Kommunicera rakt och klart med människor
• Känna till mina egna konflikthanteringsstilar för att kunna hantera kunder/medarbetare på bästa sätt
• Kunskap om hur konflikter kan uppstå med kunder, uppdragsgivare och medarbetare

Tid och plats

Du hittar alla aktuella kurser i vår kalender.

Kursavgift

Medlemspris 3 000 kr exkl. moms.
I kursavgiften ingår kursdokumentation, kaffe och lunch. Eventuell resa och logi bokas och betalas av deltagaren. Fakturering sker efter genomförd kurs.

Föreläsare

Patrik Lovén, Goliat Konsult AB

Magnus Hultman Ansvarig medlemsservice 072-501 53 7808-762 65 75

Magnus är ansvarig för medlemsservice och arbetar på Livsmedelsföretagen sedan oktober 2018. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap eller kanske behöver avboka dig från någon av våra utbildningar. Magnus har tidigare arbetat inom servicenäringen i en rad olika befattningar och kommer senast från rollen som receptionsansvarig på Scandic Västerås.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy