fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward

Ny som ledare

Kursen riktar sig dig som är relativt ny i ledar- eller chefsrollen eller har liten erfarenhet av att utveckla en grupp. I kursen får du verktyg för ett tydligare och effektivare ledarskap.

Kursen behandlar bland annat hur man förbättrar kommunikationen på arbetsplatsen/ inom arbetslaget, se dina styrkor och överdrivna styrkor, hantera konflikter, hur du utvecklar gruppen, se dina egna och dina medarbetares drivkrafter, att leda på ett effektivt sätt samt beslutsfattande.

Kursen anordnas och hålls av en extern utbildningsanordnare. Kursledare är Patrik Lovén.

Tid och plats

Du hittar alla aktuella kurser i vår kalender.

Kurskostnad

Pris för kursen är 6 500 kr exkl. moms (för medlemmar). I kursavgiften ingår kaffe, lunch och middag. Eventuell resa och logi betalas av deltagaren.

Kursen ges till Livsmedelsföretagens medlemmar i samarbete med Trä- och Möbelföretagen, Gröna arbetsgivare, IKEM och Transportföretagen 

Magnus Hultman VD-assistent och medlemsansvarig 072-501 53 7808-762 65 75

Magnus är VD-assistent och medlemsansvarig på Livsmedelsföretagen. Han har det övergripande ansvaret för att hantera VD:s administrativa uppgifter och ansvarar dessutom för vår medlemsservice. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap, om du behöver avboka dig från någon av våra utbildningar eller om du helt enkelt har en fråga som du är osäker på vem du ska vända dig till. Magnus har mångårig erfarenhet från en rad olika befattningar inom servicenäringen.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.