Food Venture and Partnering Days den 3-4 maj 2017 i Göteborg

Varmt välkommen till ett event inom livsmedelssektorn där nystartade företag, livsmedelsindustri och relevanta investerare bjuds in för att nätverka och skapa affärs- och samarbetsmöjligheter. Fokus är livsmedel ur ett brett perspektiv och innefattar tjänster, teknologier och produkter.

Food Venture Partnering Days arrangeras av Livsmedelsacceleratorn, och Livsmedelsföretagen är en av flera partners i satsningen.

Du som deltar får tillgång till
· samarbets- och utvecklingspartners
· investerings- och affärsmöjligheter
· One2One möten med entreprenörer, industri och investerare

Vi bjuder in
· Startups inom livsmedelssektorn, främst du som har 0-5 anställda och som är intresserad av partnerskap och/eller investeringar
· Investerare och företag inom livsmedelsindustri som är intresserade av inspiration, samverkan, öppen innovation och partnerskap med nystartade företag

Du som har en startup och som blir antagen till Food Venture & Partnering Days den 3-4 maj kommer ges möjlighet att kvala in till att få pitcha din verksamhet på Livsmedelsföretagens Matdag den 8 maj 2017. Vi kommer hålla ett pitchträningsevent den 6 april för att välja ut två startups som får möjlighet att pitcha inför ca 300 deltagare på Matdagen.

 

Tid

3-4 maj 2017

Plats

RISE Jordbruk och Livsmedel, Frans Perssons väg 6 i Göteborg.

Program

Se hemsidan https://www.b2match.eu/FVPD2017/ under fliken ”Agenda”.

Anmälan:

Anmälan sker via; https://www.b2match.eu/FVPD2017/sign_up

  • Startups med anknytning till livsmedelsbranschen anmäler sig senast den 15 mars 2017. Deltagande är kostnadsfritt men baserat på selektion och bedömning görs löpande.
  • Investerare och industri anmäler sig senast den 10 april 2017. Deltagande är kostnadsfritt.

Mer information

Se hemsidan: https://www.b2match.eu/fvpd2017. Här kan du t.ex. löpande följa vilka deltagare som är anmälda under fliken ”Participants”. Det betyder att när man anmäler sig/ansöker om deltagande synliggöra man också sin profil i god tid innan 3-4 maj. Det ökar chansen att locka aktörer som är relevanta för den som deltar i eventet.

För ytterligare frågor, kontakta Elén Faxö: elen.faxo@ri.se, 010 516 67 27.

 

Varmt välkommen den 3-4 maj!