Food Venture & Partnering Days, 25-26 april 2018 i Göteborg

Varmt välkommen till två dagar med fokus på samverkan, öppen innovation och partnerskap där du träffar några av Sveriges mest lovande startups med produkter, tjänster och teknologier inom livsmedelsområdet. Värd för eventet är Livsmedelsacceleratorn och Livsmedelsföretagen är medarrangör.

Food Venture & Partnering Days är en kostnadsfri mötesplats för startups, industri och investerare i livsmedelsbranschen och syftar till att hitta möjligheter för hållbar tillväxt. Detta event riktar sig till dig som jobbar i livsmedelsindustrin och är intresserad av samverkan, öppen innovation och partnerskap med nystartade företag. Värd för eventet är Livsmedelsacceleratorn och Livsmedelsföretagen är medarrangör.

Du som deltar kommer under två dagar få möta 30 spännande startups som pitchar för samverkan och investeringar och därtill finns möjlighet för matchmaking via förbokade möten. Vi erbjuder också inspirerande föreläsningar från experter och framgångsrika entreprenörer som delar med sig av sina erfarenheter, blandat med mat och mingel med andra industriaktörer, investerare och affärsänglar.

INFO OCH ANMÄLAN

Tid: 25-26 april 2018

Plats: RISE Jordbruk och Livsmedel, Frans Perssons väg 6 i Göteborg.

Anmälan: Görs via eventets hemsida. Där kan du också kan se program och vem som anmält sig. Anmäl dig snarast för platserna är eftertraktade (och kostnadsfria)!

Ytterligare frågor: kontakta Susanna Moore via susanna.moore@ri.se eller 070 386 66 12.

Varmt välkommen den 25-26 april 2018!