Food Venture Sweden: 14-15 maj 2019 i Göteborg

På Food Venture Sweden kommer 30 av de mest innovativa och spännande svenska startup-företagen inom livsmedelsindustrin presentera sig för investerare och affärsänglar. Om du själv driver en startup och vill delta så är sista anmälningsdag den 11 februari.

Så här såg det ut på Food Venture Sweden 2018.

Varmt välkommen till ett event där svenska livsmedelsentreprenörer tillsammans med lokal och global livsmedelsindustri, investerare och affärsänglar bjuds in. I två dagar har du möjlighet att nätverka med 30 av de mest lovande och innovativa svenska startup-företagen med produkter, tjänster eller teknik relaterat till livsmedelsindustrin. Eventet erbjuder nätverksmöjligheter, matchmaking med förbeställda möten och kunskap om behov och intresse från livsmedelsindustrin, venture-organisationer och affärsänglar.

Värd för eventet är RISE och Livsmedelsacceleratorn. Medarrangörer är Livsmedelsföretagen, Business Region Göteborg och GU Ventures.

Tid
14-15 maj 2019

Plats
RISE Jordbruk och Livsmedel, Frans Perssons väg 6 i Göteborg.

Program
Hittar du här: https://foodventure2019.b2match.io/agenda

Anmälan
Anmälan sker via följande länk: https://foodventure2019.b2match.io/signup

Investerare och industri anmäler sig senast den 8 april 2019 och betalar 490 EURO för deltagande

Driver du en startup och vill delta?
Startups med anknytning till livsmedelsbranschen anmäler sig senast den 11 februari 2019. Deltagande för startups är kostnadsfritt men baserat på selektion och bedömning görs löpande.

Mer information
Du hittar mer information på https://foodventure2019.b2match.io/ . Här kan du t.ex. löpande följa vilka deltagare som är anmälda under fliken ”Participants”. Det betyder att när man anmäler sig/ansöker om deltagande synliggör man också sin profil i god tid innan 14-15 maj. Det ökar chansen att locka aktörer som är relevanta för den som deltar i eventet.

För ytterligare frågor, kontakta Elén Faxö på elen.faxo@ri.se eller 010 516 67 27.

Varmt välkommen den 14-15 maj!

Elisabet Rytter

Forsknings- och nutritionsansvarig