Inbjudan: Workshop om frihandelsavtalet med Kanada 23-24 oktober

23–24 oktober arrangerar Livsmedelsföretagen och Business Sweden två workshops i Göteborg (23/10) och Stockholm (24/10). Temat är det nya frihandelsavtalet mellan EU-Kanada, kallat CETA (Comprehensive Economic Trade Agreement), och hur man ska göra för att lyckas på den kanadensiska marknaden. Anmäl dig senast den 18 oktober!

Kanada

På workshopen kommer du att få ta del av möjligheter och utmaningar med att etablera sig i världens till ytan näst största land. Representanter från Business Sweden, Livsmedelsföretagen och Kommerskollegium kommer beskriva hur den kanadensiska marknaden ser ut och förklara hur det mest ambitiösa frihandelsavtalet någonsin underlättar för företag och exportörer.

Kanada är ett växande och varierande land med en livsmedelskedja under utveckling. Varje område i Kanada har sin egen kultur, vilket också återspeglar kraven på mat. Med en etniskt varierad befolkning, konsumentattityder i förändring och en växande e-handel för livsmedel är Kanade en attraktiv exportmarknad för svenska företag. CETA kommer framför allt att gynna livsmedelsföretag genom att sänka tulltaxorna, underlätta rörligheten för arbete och öppna upp marknaden för offentlig upphandling.

Om du är intresserad av att göra affärer i Kanada bör du inte missa den här kostnadsfria workshopen! Anmäl dig senast den 18 oktober till toronto@business-sweden.se.

Talare
Agata Leszkiewicz, Business Sweden Toronto
Anna Folkesson, Business Sweden Stockholm
Ingrid Berglund, Kommerskollegium
Rasmus Bäckström, Livsmedelsföretagen

Tid och plats

  • Göteborg: Måndag 23 oktober 2017 10.00-12.00, Business Region Göteborg: Norra Hamngatan 14, Göteborg,
  • Stockholm: Tisdag 24 oktober 2017, 08.30-10.30, World Trade Center: Klarabergsviadukten 70, Stockholm

Så anmäler du dig
Anmäl dig senast den 18 oktober till toronto@business-sweden.se. Deltagandet är kostnadsfritt.

Vid frågor kontakta gärna Livsmedelsföretagens exportansvarige Rasmus Bäckström på rasmus.backstrom@li.se.